Iniciades les obres del nou accés a l'escola Torre Roja

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 00:00

El passat dimarts 4 d’abril hem començat les obres del nou accés de l’escola Torre Roja amb la carretera de Sant Antoni a Sant Pere de Vilamajor BP-5109. Aquest nou accés solucionarà els problemes de mobilitat que hem patit fins ara a l’entorn de l’Escola.

El projecte licitat per procediment obert està valorat en 216.953 Euros (IVA inclòs) i el realitzarà l’empresa ORTUÑO, S.L.; les obres tenen un durada prevista de 6 mesos i s’han començat ara tenint en compte diversos aspectes, sempre intentant reduir al màxim les possibles molèsties tant al veïnat o a la comunitat escolar i educativa.  

El projecte consisteix en un nou camí pavimentat totalment independent des de la carretera de Sant Antoni de Vilamajor a Sant Pere, que comunicarà directament amb l’escola, aconseguirà alliberar la càrrega circulatòria actual dels carrers de Can Derrocada, permetrà una menor densitat i coincidència en el mateix punt de vehicles, autobusos escolars i vianants i ajudarà a crear un fluxe de vehicles més ordenat a l’entorn de la Torre Roja. També s’asfaltarà l’actual aparcament de terra de l’escola, millorant així la seguretat i mobilitat de tota la zona.

Darrera actualització: 09.04.2018 | 11:22

Imatges

Obres accés Torre Roja Aparcament escola Escola Torre Roja