Ja pots consultar la programació de cursos i tallers del centre cívic El Pi Novell de primavera-estiu 2018

Divendres, 26 de gener de 2018 a les 00:00

Ja podeu consultar al web municipal la programació de cursos i tallers que ofereix el centre cívic El Pi Novell per la primavera i estiu 2018. Us podeu descarregar el programa en PDF o bé consultar la pàgina web informació de cadascun dels cursos.

El centre cívic El Pi Novell ofereix una oferta molt variada en cursos de Salut i creixement personal, Creativitat, arts i artesanies, Suport a l'educació i llengües, Desenvolupament i creativitat infantil i juvenil i Activitats per a la Gent Gran.

Com a novetats, destaquen el taller Canvia de Vida, el de Ioga-Kundalini, el de Riuteràpia i tornen els de pintura i dibuix i de restauració de mobles.

CALENDARI
No hi haurà activitats: Setmana Santa del 26 de març al 2 d’abril del 2018, ambdós inclosos i les festes locals 25 d’abril i 29 de juny.

INSCRIPCIONS, PREUS I FORMA DE PAGAMENT
La inscripció es realitza per un quadrimestre sencer, o per la durada del curs indicada.
Per a formalitzar la inscripció caldrà retornar la fitxa complimentada amb totes les dades que es demanen.
Cada activitat té un preu públic, aprovat per l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.
Els preus no inclouen despeses de material, específic dels tallers.
El pagament es realitzarà abans de començar l’activitat, per la totalitat del curs al Centre, mitjançant targeta de crèdit/dèbit, domiciliació bancària o ingrés bancari al compte de BBVA ES51 0182 6035 4702 0178 4527 per la totalitat del curs. Amb ingrés bancari, s’ha de portar el comprovant el primer dia del curs 

BAIXES
Per donar-se de baixa de l’activitat, és imprescindible comunicar-ho per escrit a la persona responsable del Centre Cívic.
Una vegada començat el curs no es retornarà cap import. 

 

Darrera actualització: 08.10.2018 | 10:31