L’Ajuntament asfaltarà el camí de can Peu Alt que comunica Vallserena amb Santa Maria de Palautordera

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:00

El proper 16 d’abril s’iniciaran les obres d’asfaltat del camí que comunica el barri de Vallserena de Sant Pere de Vilamajor amb els pobles de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera.

Amb aquesta actuació, el Govern Municipal vol donar una alternativa de sortida d’emergència als barris de Vallserena, de Can Vila i el sector de la Serra Llarga i solucionar els problemes de connexió existents entre Vilamajor i Palautordera.

El camí de can Peu Alt té una longitud de 825 metres i s’inicia al carrer de Vallserena i baixa pel Pla de la Dona Morta fins al torrent de Traveria connectant amb el camí de can Barceló i al Remei. La secció del camí tindrà una amplada variable entre el 4 metres d’amplada mínima i el 5 metres d’amplada màxima. Paral·lelament s’hi construirà una cuneta per facilitar l’evacuació de les aigües pluvials.

El projecte està valorat en 116.867’32 euros (IVA inclòs) i té un durada prevista d’un mes i mig. Construccions Deumal ha guanyat el procés d'adjudicació de les obres d’asfaltat. Les afectacions de les obres es restringiran només en els talls de circulació del camí mentre duren les obres que s’intentarà que sigui el temps més breu possible.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 09:37

Imatges

Camí de can Peu Alt