900 878 452 - Nou número de telèfon gratuït per a la recollida a domicili de la brossa verda vegetal

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 00:00

Des de l'Ajuntament s'ha rebut queixes amb el número de recollida de la brossa verda a domicili, atès que no s'hi podia trucar des d'algunes companyies telefòniques. Per solucionar el problema amb les línies, l'Ajuntament ha instat a l'empresa conscessionària a disposar d'un nou número que funcioni i ja està solucuionat. El nou número és el 900 878 452. Tant la trucada com el servei és gratuït. Disculpeu les molesties.

Servei de recollida de brossa de jardí porta per porta. 

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, a través de l’empresa concessionària Innovia Coptalia, ofereix el servei de recollida a domicili de les restes vegetals.

Què són restes vegetals?
Les restes de fulles i branquillons. Recordem que NO HO SÓN les restes de poda com branques i troncs d’arbres i arbustos grans.

Com ho recullo?
Cal posar les restes de poda a les bosses transparents oficials a la venda a l’Ajuntament, al centre cívic Pi Novell, el supermercat Sant Pere, el forn Ninot de Les Faldes del Montseny o en el centre d'informació del Parc La Mongia. El preu de 10 bosses és de 3 euros. Recordem que NO ES RECOLLIRAN altres tipus de bosses.

Com demano una recollida?
Cal avisar prèviament que ho passin a recollir. S’ha de trucar al telèfon gratuït 900 878 452  o bé enviar un correu electrònic a restesvegetals@vilamajor.cat i comunicar el nom, l’adreça de recollida i el número de bosses. Recordem que NO ES RECOLLIRAN les bosses si no s’ha sol·licitat amb antelació.

Quantes bosses puc deixar?
Un màxim de 10 bosses per setmana.

Quan passaran a recollir les bosses?
A partir de les 6 del matí. Als barris de Can Vila, Can Ram i Vallserena, el dimarts següent de la comunicació. Als barris de Les Faldes, Can Derrocada, l’Eixample i La Força, el dijous següent de la comunicació.

Per què he de trucar si ja pago la taxa d’escombraries?
El cost que paguem de la taxa d’escombraries cobreix el servei de recollida selectiva amb trucada prèvia. Obligar al servei de recollida a fer el recorregut setmanal de tots els carrers del municipi i fer una recollida indiscriminada, multiplicaria el cost del servei i obligaria a augmentar molt considerablement el preu de la taxa.

Quin cost té:

El cost d'un paquet de 10 bosses és de 3 euros. El cost de la recollida a domicili és gratuït.

Darrera actualització: 19.06.2019 | 14:00