Avís de recollida a domicili de les restes vegetals

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, a través de l’empresa concessionària Innova Coptalia, ofereix el servei de recollida a domicili de les restes vegetals.A partir del 1 de març de 2019 hi ha novetats al servei:

Què són les restes vegetals?
Les restes de fulles i branquillons. Recordem que NO HO SÓN les restes de poda com branques i troncs d’arbres i arbustos grans.

Com ho recullo?
Cal posar les restes de poda a les bosses transparents oficials a la venda a l’Ajuntament, al centre cívic Pi Novell, el supermercat Sant Pere, el forn Ninot de Les Faldes del Montseny o en el centre d'informació del Parc La Mongia. El preu de 10 bosses és de 3 euros. Recordem que NO ES RECOLLIRAN altres tipus de bosses.

Com demano una recollida?
Cal avisar prèviament que ho passin a recollir. S’ha de trucar al telèfon gratuït 900 10 33 90 o bé enviar un correu electrònic a restesvegetals@vilamajor.cat i comunicar el nom, l’adreça de recollida i el número de bosses. Recordem que NO ES RECOLLIRAN les bosses si no s’ha sol·licitat amb antelació.

Quantes bosses puc deixar?
Un màxim de 10 bosses per setmana.

Quan passaran a recollir les bosses?
A partir de les 6 del matí. Als barris de Can Vila, Can Ram i Vallserena, el dimarts següent de la comunicació. Als barris de Les Faldes, Can Derrocada, l’Eixample i La Força, el dijous següent de la comunicació.

Per què he de trucar si ja pago la taxa d’escombraries?
El cost que paguem de la taxa d’escombraries cobreix el servei de recollida selectiva amb trucada prèvia. Obligar al servei de recollida a fer el recorregut setmanal de tots els carrers del municipi i fer una recollida indiscriminada, multiplicaria el cost del servei i obligaria a augmentar molt considerablement el preu de la taxa.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 12:21