Canvis, pèrdues i guanys

Dilluns, 4 de juny de 2018 a les 00:00

Aquest cap de setmana a Sant Pere de Vilamajor hem tingut un reguitzell d’activitats que gairebé no donàvem a l’abast, totes elles emotives, totes elles importants, donant cabuda a la gent, als nens, al joves a la celebració en general i a la cultura i entitats, en especial.

Vam començar amb la Graduació de Batxillerat, un grup de 7 alumnes van ser premiats pels seus treballs de recerca, van voler recordar a un company que ja no hi és, però que sempre el tindran present. Vàrem seguir amb els gegants d’arreu de la Comarca del Vallès, van fer balls, tallers pels més menuts i cercavila per unir les dues poblacions properes, tot recordant també a la Geganta que ja tampoc hi és, però que va deixar un color rosa permanent en la memòria de tota Barcelona impulsant un projecte que la va dur fins a l’Avinguda Maria Cristina.

El diumenge què millor que comptar amb el Vermut-concert que ha començat per acompanyar-nos fins a l’agost i per la tarda de tancament el tastet cafè-teatre, relats curs però intensos que ens recorden la brevetat de tot i la joia del temps gaudit mentre el tens.

Adeu a tots aquells que ens han acompanyat i ja no hi son, hola a tots aquells que han començat i Benvinguts a tothom que ens vulgui acompanyar en les noves programacions.  

Darrera actualització: 05.06.2018 | 07:28