El nou web Vilamajor.cat entra en període de proves

Dimarts, 5 de desembre de 2017 a les 00:00

El web, que ha començat a funcionar en proves aquest matí, utilitza una plataforma propietat de la Diputació, així com l’allotjament segur als seus servidors.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha estrenat nou web municipal que estarà completament operatiu a partir del 1 de gener del 2018. El nou portal destaca perquè és més funcional i més modern. El portal vilamajor.cat és un web molt intuïtiu i que està adaptat a tots els dispositius com mòbils, tabletes i ordinadors. Entre les novetats del nou portal es troben les subscripcions que es podrà escollir rebre tota la informació o rebre només la que més interessi: Agenda de cursos i tallers, d’exposicions, agenda política, notícies, avisos que els usuaris que es donin d’altra rebran setmanalment.

Per la seva banda, la regidora de comunicació, Raquel Salcedo, ha destacat amb aquest període de proves “els usuaris podran familiaritzar-se amb aquesta nova eina i podran fer-nos arribar aquella informació que creguin que cal esmenar o ampliar”. Salcedo també ha remarcat que “el nou portal ha tingut un cost zero per al consistori gràcies a col·laboració de la Diputació”.

L’ens supramunicipal ofereix al consistori un servei d’assessorament i d‘assistència tècnica que permetrà que el consistori es beneficiï de totes les millores constants que la Diputació apliqui a la seva plataforma. La presentació del nou web significa un pas més en el procés de modernització iniciat pel consistori amb l’ús de plataformes de gestió documental, la Seu electrònica i el portal de la transparència.

Avís als usuaris de la web
El web està en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats. Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra opinió. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contactar.

Darrera actualització: 05.12.2017 | 09:49