El tinent d’alcalde, Joan Garcia, visita l’àrea de Governació de Vallromanes, reconeguda per l’eficiència de la Guàrdia Municipal

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 00:00

El passat dijous dia 19 d'abril, el primer tinent d'alcalde i regidor de governació, Joan Garcia, va fer una visita a l'Ajuntament de Vallromanes.

El motiu de la visita era poder parlar amb el regidor de governació i el cap de la Guàrdia Municipal, cos de referència a la comarca pel seu bon funcionament.

Seguint amb l’afany de continuar millorant els serveis que es presten als veïns de Sant Pere de Vilamajor, el Govern municipal no dubta en visitar altres municipis per conèixer noves formes de funcionament que ens permetin augmentar l’eficiència i seguir millorant.

Joan Garcia ha fet una valoració molt positiva de la visita i assegura que ajudarà a trobar noves eines per aplicar a Sant Pere de Vilamajor. Així mateix, ha volgut agrair expressament l’atenció rebuda i felicitar expressament a l’alcalde David Ricard pel bon equip que disposa l’Ajuntament de Vallromanes.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 10:40