Fins el 18 d'abril es poden presentar projectes pels pressupostos participatius 2019

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 00:00

En aquesta fase la ciutadania serà cridada a formular i presentar les seves propostes per a que posteriorment siguin portades a votació. Aquestes es podran fer arribar a través d'aquest portal, on podran ser comparades amb altres que sorgissin, discutir-ne i trobar sinergies entre diferents propostes.

Les propostes han de tenir: Títol, Objectiu / Necessitat que vol cobrir, Breu descripció, Ubicació suggerida i un Pressupost aproximat

Es permet un màxim de 5 propostes per usuari / entitat.

El dia 25 de març i els dies 1, 8 i 15 d'abril es hi haurà oberta una Oficina de Participació a la Casa de la Vila de 16:30h a 19h, per a ajudar en l'elaboració de propostes que siguin viables dins els termes establerts.

Els Pressupostos Participatius 2019 són un procés participatiu en el que la ciutadania de Sant Pere de Vilamajor decidirà com es destinen 40.000€ de la partida d'inversions en projectes que es duran a terme al llarg de l'any 2019.

Què faries amb 40.000 euros a Sant Pere de Vilamajor?

Aquesta és la pregunta que es tornarà a sentir aquest 2019 i que els vilamajorencs i vilamajorenques seran cridats a respondre de forma col·lectiva. Aquest procés permet a la ciutadania influir o decidir directament sobre els pressupostos per al 2019.

El pressupost municipal és un dels instruments més importants que ha d’aprovar cada any el govern local, per donar resposta a les necessitats de la vila, a partir d’una distribució equilibrada dels recursos econòmics i financers. Ara amb aquest procés de participació serà la ciutadania qui decidirà, sobre 40.000€ de la partida d’inversions, quines actuacions es desenvoluparan al municipi per al 2019.

Qui pot participar?

Totes les persones empadronades a Sant Pere de Vilamajor a partir dels 16 anys d'edat. Per a participar activament necessitareu registrar-vos en aquest portal i posteriorment, verificar que esteu empadronats al municipi.

Com puc participar?

Una vegada registrat/da, consulta les fases del procés per saber com es desenvoluparà i en quins espais i de quines formes pots participar-hi.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 11:50