Grease 2018 40è aniversari

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 00:00

Davant de la mancança d’espectacles dirigits als adolescents d’entre 11 i 18 anys des de les àrees de Educació i Cultura  van valorar programar al Centre Cívic El Pi Novell una activitat que fos atractiva i enriquidora per aquest públic.

La idea de fer el taller d’un musical vam pensar que seria molt engrescadora pels joves a qui presentàvem la proposta, tot i que inicialment desconeixíem la resposta que podíem tenir al ser una primera aproximació amb aquest tipus de producte a la població.

Hem de dir que vam trobar en el professors de l’institut el Ginebró uns aliats fantàstics per engrescar als nois i noies a que participessin de l’activitat. Cosa que reforça més, si cal, la certesa i necessitat que educació i cultura han de caminar de la mà trobant els espais conjunts de confluència.

Amb una necessitat mínima de 15 alumnes per poder fer el taller i un màxim de 25 que podíem absorbir, ens hem trobat amb una resposta que als primers dies va completar el total d’inscripcions disponibles.

En el procés els joves han pogut disfrutar d’una formació amb tres dels àmbits principals que no els únics, que composen la creació d’un musical. Nocions de formació vocal on han treballat la respiració, la emissió de la veu entre altres, Teatral amb unes nocions mínimes de com representar uns personatges que a la trama tenen les seves característiques i d’unes coreografies que des de el primer dia van estar treballant a nivell grupal fomentant així la coordinació física personal, amb els companys, amb l’escena, etc.

Treball del que vam veure el resultat el passat dia 10 de Juny del 2018 a una Fàbrica amb un escenari millorat recentment que ens ha permès la col·locació d’elements grans com per exemple el cotxe i una millor il·luminació.

Un altra cosa destacable ha estat la capacitat que aquest joves han tingut per il·lusionar i engrescar als familiars i amics que van acudir el dia de la representació a acompanyar-los i formar part d’aquest viatge d’aprenentatge, il·lusió i creixement personal.

Tot un èxit.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 14:54

Imatges

Grease