La marxa de torxes del dia 10 i els actes institucionals del dia 11 van centrar la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Pere de Vilamajor

Dimarts, 11 de setembre de 2018 a les 00:00

Un any més, els pobles de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor es van coordinar per celebrar conjuntament la Diada Nacional de Catalunya.

La vigília, dilluns dia 10, es van celebrar els actes mes reivindicatius amb la ja tradicional pujada de torxes de Sant Antoni a Sant Pere, acabant amb una jornada festiva amb sopar popular i concert del grup Noustalgics.

Per altra banda, el dimarts 11 de setembre al matí, es van celebrara els actes instucionals de la Diada Nacional davant de l'Ajuntament amb l'hissada de la senyera i el cant dels Segadors. L'Ajuntament i partits van participar en l'homenatge floral a la senyera. Els parlaments institucionals van anar a càrrec de l'alcaldessa Pamela Isús va va llegir part d'una carta de Raül Romeva. També va intervenir el regidor Pau Jané llegnit el manifest de l'AMI i el tinent d'alcalde Joan Garcia que va recordar un text emotiu d'Oriol Junqueras. Tot seguit, mentre es feia un aperitiu popular, es va poder gaudir de la música de Jazz i Swing de la The Ohio Big Band, formada per joves mataronins, que aprofitant que estaven visitant el nostre municipi van voler obsequiar-nos amb un magnífic concert àmpliamnet aplaudit pel públic. En nom de l'Ajuntament, us en donem les gràcies.

Finalment, a la tarda, l'ANC Vilamajor va poder omplir 7 autocars en direcció a la marxa independentista a Barcelona (2 més que l'any passat). L'acte es va realitzar sense cap incidient, en un ambient reivindicatiu i cívic que va omplir la Diagonal amb més d'un milió de persones i els informatius d'arreu del món.

 

Darrera actualització: 12.09.2018 | 12:28

Imatges

11s Marxa de Torxes 11s