L’alcaldessa Pamela Isús i el regidor de governació Joan Garcia assisteixen a la reunió de seguretat de les Faldes del Montseny

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

Veïns de Cànoves i Samalús i de Sant Pere de Vilamajor del barri de Faldes, van acordar organitzar-se per augmentar la vigilància de la zona i poder coordinar-se millor amb els mossos d’esquadra i les guàrdies municipals d’ambdós municipis, davant de possibles nous casos de robatoris.

Els ajuntaments dels dos municipis van estar també presents en la reunió que es va celebrar al local social de Les Faldes del Montseny el passat 10 de març. Representant l’Ajuntament de Cànoves  i Samalús hi va assistir el tercer tinent d’alcalde David Garcia. Representant l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, l’alcaldessa Pamela Isús i el primer tinent d’alcalde i regidor de governació Joan Garcia, que van informar de les actuacions que s’estan realitzant des de fa mesos en la zona així com les reunions regulars de coordinació amb els mossos d’esquadra i van respondre a les preguntes que van sorgir.

Des de l’Ajuntament es demana la participació ciutadana per tal que davant de qualsevol situació sospitosa es posin en contacte amb els Mossos d’Esquadra al 112 o amb la Guàrdia Municipal al 605 91 34 34.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 11:07