Nou conveni de Transport a Demanda

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 10:40

L'Ajuntament de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor firmen un nou conveni de Transport a Demanda amb una empresa de Taxi i l'AMTU.

 

Davant totes les incidencies i problemes apareguts amb el servei iniciat, provisionalment, al setembre de 2018, els dos Ajuntaments han buscat una millor solució.

S'ha firmat un conveni amb un taxista que donarà cobertura al servei de 7 a 20 hores ininterrumpudament, aquest servei disposarà de 3 taxis a disposició per donar servei totes les hores i a tots els barris. El sistema de TAD serà el mateix, prèvia trucada al 900 69 65 66 podrà reservar el servei segons la necessitat de cada usuari.

Ens breus dies etiquetarem  les parades de TAD amb un numero i el lloc on es troben per poder identificar-les més fàcilment.

Així mateix el servei a Alfou disposarà d'una nova parada, complint amb la petició dels usuaris.

Esperem que els ciutadans de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor tornin a confiar en el Servei TAD i recuperem l'afluencia d'usuaris del passat mes d'octubre. És intenció dels dos Consistoris donar un servei òptim en el Transport Municipal per tal de millorar la mobilitat, la sostenibilitat i facilitar la vida de les nostres veïnes i veïns.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 10:35