Sant Pere de Vilamajor compta amb una nova ordenança reguladora d'obres

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 00:00

En data 3 d'abril de 2019, s'ha aprovat definitivament l'Ordenança Reguladora d'Obres de Sant Pere de Vilamajor. Per tal de facilitar els tràmits al ciutadà, l'Ajuntament ha obert un portal al web municipal on es podrà trobar ràpida i fàcilment els models de sol·licituds de les diverses tipologies de sol·licituds de llicències urbanístiques i comunicacions prèvies on s'especifica de forma clara la documentació que cal adjuntar en cada cas. 

S'han elaborat diversos models de sol·licituds de llicències urbanístiques o comunicacions prèvies. En els models s'hi especifica la taxa, impost i/o fiances que corresponen a cada tràmit, i la documentació que cal presentar.

Com es poden tramitar?

  • Presencialment: Imprimir el model corresponent de la pàgina web de l'Ajuntament www.vilamajor.cat. Omplir-lo, i presentar-lo amb tota la documentació preceptiva, a les oficines de l'Ajuntament.
     
  • Electrònicament: Descarregar el model corresponent de la pàgina web de l'Ajuntament www.vilamajor.cat. I a través de la Seu Electrònica, presentar una instància genèrica, adjuntant el model i tota la documentació preceptiva. (cal disposar de signatura electrònica).
Darrera actualització: 10.04.2019 | 10:03