Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
  • MIDA DEL TEXT        

15:50  |  22/10/2017

Data i hora oficial

El temps

Jornada de valoració pressupostos participatius'17

  • Participem!

    Participem!

04/09/2017

DESCRIPCIÓ


El resultat de que s’hagi pogut realitzar la reunió al local de “La Fàbrica” de Sant Pere de  Vilamajor, el passat divendres dia 1 de setembre, ha estat que nosaltres, l’equip de Govern d’aquest municipi, ha posat en marxa un dels projectes en els que hi creu: la participació ciutadana.


Fora d’això hi ha diverses formes o fórmules i solucions per fer o desfer tot allò que comporta un procés participatiu, però la base més important és la implicació de la gent i l'escolta activa per part nostra.


En aquest cas totes dues han estat presents. Per part dels ciutadans ha votat un 6,2% de la població, donat que la mitja dels màxims dels 40 municipis que vàrem estudiar abans de començar amb aquest projecte ha estat d’entre un 4% i un 5% considerem que les xifres ja parlen per si soles, al que ens porta ha reafirmar que realment, ha estat tot un èxit de resultats i sempre es poden millorar.


La primera vegada que comences qualsevol activitat, projecte, procés et trobes amb diversos paranys, la no coneixença del mateix i la resposta de tots aquells que implica. Que en aquest cas han estat molts, ja que l’edat per poder votar, s’ha ampliat fins als 16 anys donant així veu a la gent més jove, que pot aportar noves idees i com no, transformar el nostre futur, ja que ells mateixos ho són.


Esperem que l’any vinent encara hi hagi més projectes i més nombre de votacions!!!!


Gràcies a tots per participar-hi!!!

Raquel Salcedo

Regidora de Participació Ciutadana


També et pot interessar...


Data de modificació: 06/09/2017 14:26:49

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS
  • Facebook