Benestar Social

Regidora responsable:

Benestar social

Sra. Dolores López

dlopez@vilamajor.cat

Horari de visita amb els tècnics o regidor:

A hores concertades al 938450008

Benestar social

Un dels objectius principals de l'Ajuntamentr és tractar de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i ajudar a les persones i a les famílies en les seves problemàtiques socials: protecció i promoció de la família, la infància, la vellesa, les persones amb disminució i les persones amb problemes de toxicomanies, així com l’ajut a situacions d’emergència social i marginació.

Notícies

  • 17 de juny de 2019 Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA)

    Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

  • 15 de juny de 2019 Dia mundial per a la prevenció dels abusos i maltractaments a les persones grans

    Des de l’any 2006, el 15 de juny es commemora el Dia mundial per a la prevenció dels abusos i maltractaments a les persones grans, una forma de violència oculta i silenciada.

  • 2 d'abril de 2019 L'HABITATGE : EL DEBATEM PER VIURE'L

    El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha organitzat dues jornades de debat per tractar el tema de les ocupacions i dels drets de l'habitatge de la ciutadania: L'habitatge: El Debatem per viure'l. Aquests debats tenen per objectiu proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits.

Darrera actualització: 09.07.2019 | 13:00