Política municipal

Politica

L'Ajuntament és l'Administració Pública més propera al ciutadà. A l'agenda política d'aquest web podràs trobar els actes més rellavants de la gestió municipal. El Plenari de l'ajuntament es reuneix a porta oberta en sessió ordinària el darrer dijous de cada dos mesos. Les eleccions municipals se celebren cada quatre anys per escollir els onze regidors que representaran els ciutadans de Sant Pere de Vilamajor i que elegiran qui ocupa l'alcaldia del municipi.

Notícies

  • 10 de juliol de 2019 El nou govern municipal de Sant Pere de Vilamajor

    L'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús, ja ha nomenat els nous tinents d'alcalde que formaran la Junta de Govern Local i ha delegat competències als diferents regidors del govern, format pels grups d'Esquerra Republicana i d'Independents de Sant Pere.

  • 25 de juny de 2019 El ple municipal es reunirà en sessió extraordinària el proper 27 de juny a les 21h

    El ple municipal de l'ajuntament de Sant Pere de Vilamajor es reunirà en sessió extraordinària el proper 27 de juny a les 21h a la sala Orila de la rectoria de Vilamajor per tractar els següents punts de l'ordre del dia:

  • 16 de juny de 2019 Pamela Isús és reelegida alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor

    En el Ple Extraordinari de constitució del nou ajuntament pel mandat 2019-2023, els regidors sorgits de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 van elegir a Pamela Isús (ERC) alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, gràcies a un pacte de govern entre les candidatures d'ERC i ISP.

Darrera actualització: 10.10.2017 | 09:02