Obres de Millora al Camp de Futbol

Dijous, 7 de març de 2019 a les 00:00

L’ajuntament inicia les obres d’arranjament del Camp de Futbol proper a l’escola Torre Roja per tal de poder-lo utilitzar també com a aparcament en horari escolar.

Aquestes obres permetran que a les hores d’entrada i sortida escolar ( de 8 a 9 i de 16 a 17 hores) es pugui fer servir com aparcament per a les famílies i també podrem seguir fent-lo servir com a espai esportiu tant per l’escola com per a tots els ciutadans.

El motiu d’aquestes obres es donar solució als problemes d’estacionament a la zona de Can Derrocada propera a l’escola i evitar el deteriorament de les voreres. També això permetrà una mobilitat optima en el carrers i millorar la seguretat dels vianants.

Aquesta actuació també respon a la petició reiterada de l’Associació de Veïns de Can Derrocada principals afectats per la mobilitat que genera l’excessiva afluència de cotxes per a la recollida de nenes/nens.

Aquesta és una més de les actuacions que l’Ajuntament ha estat realitzant per tal de millorar la mobilitat i conservació del mobiliari urbà en els carrers propers tant a l’Escola Torre Roja com a l’Institut Vilamajor.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 16:52

Imatges

Obres Camp de Futbol