Sant Pere de Vilamajor ja té el passeig fluvial fins a Sant Antoni que va resultar guanyador en els pressupostos participatius

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 00:00

Construir un passeig fluvial que resseguís la riera i unís els dos nuclis urbans de Sant Pere i de Sant Antoni de Vilamajor fou la proposta guanyadora de la votació dels pressupostos participatius del 2017.

Després de la redacció del projecte, es van iniciar les obres d’adequació del ferm del camí, la construcció de rocalles, col·locació de baranes, instal·lació de mobiliari urbà (bancs i papereres), construcció de rampes i escales d’accés, adequar un pas per travessar la riera, plantació d’arbres, senyalització, etc.

Finalment, Vilamajor compta amb passeig fluvial senyalitzat com a “Sender de la Riera de Vilamajor”, d’uns 1’8Km de recorregut i uns 20 minuts d’anada. S’inicia al pont vell de Vilamajor, a l’avinguda de Sant Nonet (davant del forn) i segueix la riera per can Tomàs, el Molí de Baix i el salt d’aigua, la zona d’esbarjo de gossos de l’avinguda de la Moreneta, can Messeguer i la Puntiblond. Un cop creuada la riera, desprès d’arribar a un acord amb Can Castellà, el passeig busca el camí de can Clavell i finalitza al carrer Sant Jaume de Sant Antoni de Vilamajor.

El passeig és planer, fresc i agradable i quan la riera baixa plena d’aigua, es crea un ambient molt refrescant.

El projecte guanyador dels pressupostos participatius del 2018 fou millorar la comunicació viària entre el centre urbà i el barri de Les Faldes del Montseny pel camí rural de cal Follor. Actualment, l’Ajuntament està enllestint el projecte de l’obra.

I, en breu, començarà el procés participatiu per decidir entre tots els veïns d’uns nova partida de 40.000 euros del pressupost municipal del 2019 al qual us animem a participar.

Darrera actualització: 19.12.2018 | 08:50