Benestar Social

Regidora responsable:

Benestar social

Sra. Dolores López

dlopez@vilamajor.cat

Horari de visita amb els tècnics o regidor:

A hores concertades al 938450008

Benestar social

Un dels objectius principals de l'Ajuntamentr és tractar de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i ajudar a les persones i a les famílies en les seves problemàtiques socials: protecció i promoció de la família, la infància, la vellesa, les persones amb disminució i les persones amb problemes de toxicomanies, així com l’ajut a situacions d’emergència social i marginació.

Beques escolars 2018-2019

Reunió informativa a l’escola Torre Roja el proper dilluns 21 de maig a les 15:15 h

 • Els ajuts escolars que es podran sol·licitar són:
  • Per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental: Ajut de menjador.
  • Per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor: Ajut de menjador, ajut de llibres i material, ajut de transport escolar i ajut de logopèdia. 
 • Data d’inici per presentar les sol·licituds serà aproximadament el 21 de maig de 2018 (pendent confirmació definitiva) i la data màxima de  presentació és el 8 de juny de 2018 .
 • Per qualsevol dubte podeu concertar cita amb l’Educador Social (Albert), trucant (93 845 39 44) o dirigint-vos als Serveis Socials.

Notícies

 • 6 de març de 2019 8 DE MARÇ DE 2019, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 8M

  “Municipis feministes”:  El 8 de març de 2019 es compleix just un any de l’esclat sense precedents de les mobilitzacions feministes de seguiment multitudinari. Els carrers dels nostres pobles i ciutats van ser l’escenari d’aquesta revolució protagonitzada per dones amb tota la seva diversitat: dones grans, joves, migrades, lesbianes, transsexuals... i aquest 8 de març ho tornarem a fer.

 • 22 de juny de 2018 Campanya sensibilització davant els riscos de l'estiu informació campanya sensibilització riscos de l'estiu

  Desde Protecció Civil s'inicia la campanya de sensibilització davant els riscos de l'estiu, pel vostre interès i seguretat llegiu bé les instruccions.

 • 20 de maig de 2018 L'Ajuntament organitza un taller per a la gent gran per un envelliment saludable Entrena

  L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor realitzarà un taller de 8 sessions d'excercicis pràctics i consells per conservar l'autonomia de la gent gran i assolir un envelliment saludable.

Darrera actualització: 21.05.2018 | 11:45