Èxit d’acollida i participació en la renovada edició del Vilamagore Medieval

Dimarts, 7 de novembre de 2017 a les 00:00

El passat cap de setmana del 4 i 5 de novembre de 2017 es va celebrar la nova edició del Vilamagore Medieval que va retornar el poble de Sant Pere de Vilamajor al segle XII, d’acord amb l’adaptació teatral que ha realitzat Jaume Baucis de la novel·la històrica Confidències d’una reina, de Teresa Sagrera. A l’edició d’enguany, però, es van veure moltes novetats. La més òbvia és el canvi de data, que ha passat del calorós mes de juliol al tardorenc mes de novembre, però no ha estat la única. També es va ampliar l’horari començant a les 10 del matí amb un gran gruix d’espectacles, tot el dia i durant tot el cap de setmana. El recinte Firal es va ampliar amb espais mai utilitzats. A on una 80ena de paradistes exposaven els seus productes artesans. Podies gaudir d’una entrada a la Vila amb un caire històric, des de l’Avinguda de Lluís Companys fins a rebre a tothom per l’Avinguda de Sant Nonet, donant rellevància a carrers que són emblemàtics de Sant Pere de Vilamajor.

 

Durant tot el Vilamagore Medieval hi va haver una dinamització contínua i renovada, amb cercaviles musicals i de percussió, campaments medievals, arquers, danses amb música en directe, guerrers, personatges itinerants, batalles, un trobador, justes de cavallers, es va recuperar l’incendi del castell i, fins i tot, es va poder gaudir d’altres novetats com el bordell, un cau de bruixes i un «riu» lava per acabar amb una pirotècnia! Que feia de cloenda de les festes.

 

Des de l’Ajuntament volem agrair a tothom que ha col·laborat per fer possible la festa i de forma molt especial a Desperta Ferro, al Mag Dodó, a Jordi MagDiver, al Mag Txema, al Mag Pep, al Club Arc St. Celoni, a l’Eugassada Juanola, a Mittentis Sagittam (Arquers del rei Jaume, Gal•la Placídia, Huestes de Medina Yarca, Falcons de Leyde), a la companyia La Forca, als Trakalets, als Bocs i Diables de St. Antoni de Vilamajor. I sobretot als quasi 400 voluntaris de Sant Pere de Vilamajor, que han fet possible aquest viatge impossible en el temps...

 

I també cal fer un agraïment a l’associació del Vilamagor Medieval, especialment als coordinadors de cada àrea del Festival que, juntament amb els seus col•laboradors voluntaris, han dut a terme una magnífica feina. Sense els quals, amb la seva dedicació constant i el seu temps invertit, el Vilamagore no seria possible: Coordinador de Logística: Paco Pérez; Coordinadora de la Coral: Pilar Donat; Coordinador Tresoreria: Eduard Perna; Coordinadores de Danses: Annabel Ribas i Montse Sagrera; Coordinadora d’Espases: Carol Ruiz; Coordinadores de Vestuari: Rosa Wennberg, Roser Rodríguez i Mercè Beltrán; Coordinadors de Teatre: Teresa Sagrera i Jaume Baucis; Coordinadors Màrqueting i Comunicació: Rodrigo Díaz i Jesús Garcia; Coordinador del Torneig: Josep Juanola; Coordinadora de Timbals: Roser Rodríguez; Coordinadores de Teatre d’Animació: Maria Isabel Gabarró i Elisabet Bautista; Coordinadors d’Arquers i Recreacionistes: Yolanda Pérez i Toni Cherta; Coordinador de Taverna: Xavi Pascual i Mercè Beltrán; Direcció teatral de l’espectacle Confidències d’una Reina: Jaume Baucis; L’autora de la novel·la històrica Confidències d’una Reina: Teresa Sagrera; Mestra de danses medievals: Marta Àlvarez; Mestre i coreògraf de combat teatral-medieval: Isaac Morera; Mestre de percussió: Dado; Director de la coral: Jordi Radigales; Direcció artística Vilamagore 2017: Isaac Morera; i també als col·laboradors: Perruqueria St. Pere FAIRTAIL, Restaurant Can Noguera, Supermercat Sant Pere, Fleca Vella Puig Cardedeu, Parades del mercat de Sant Pere, Pinsos Picart i Teranyina Solidaria.

 

Totes aquestes novetats han dut al nostre poble a tenir una afluència de públic al voltant de 5.000 persones.

 

Moltes gràcies a tots i us esperem l’any vinent per celebrar el 25è Aniversari!

Som un poble i seguirem lluitant!

Darrera actualització: 01.12.2017 | 14:37

Imatges