Serveis municipals

Regidor responsable:

Serveis municiàls

Sr. Joan Bruguera Gras

Correu electrònic: brugueragj@vilamajor.cat

Telèfon: 626 647 025

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ofereix de forma professional serveis urbans, ja sigui de forma directa o concessionada en alguna empresa de servei públic, els servis bàsics urbans a la ciutadania. (Enllumenat públic, aigua potable, clavagueram, recollida de residus, mobles i restes de brossa verda, neteja de vies urbanes, etc.).

Si observeu alguna incidència en el servei, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament, i intentarem de resoldre-la el més ràpid possible.

Notícies

  • 2 de març de 2018 La nevada va fer activar el Pla Neu a Sant Pere de Vilamajor neu

    Davant la situació extraordinària creada per la nevada, els dies 26, 27 i 28 de febrer del 2018,vàrem activar un pla per procurar mantenir la mobilitat als carrers de tots els nuclis urbans de Sant Pere de Vilamajor, Vallserena, Can Vila, Can Ram, Can Derrocada, Nucli Històric, Les faldes del Montseny, Can Miret i Les Pungoles i als camins asfaltats de Refugis del Montseny.

  • 26 de febrer de 2018 No utilitzar el servei gratuït de recollida de voluminosos ens costa diners a tots Fem-ho bé!

    El cost de recollir voluminosos a la via pública, ja sigui llençats en zones verdes o abandonats en zones de contenidors de deixalles costa un munt de diners de les arques públiques. Estalviar-nos aquest cost és senzill, només cal utilitzar els serveis gratuïts de recollida domiciliària.

  • 13 de febrer de 2018 L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor s’apunta a anar en Bici Bicicletes elèctriques

    Dins del catàleg de serveis que s’oferia als Ajuntaments al 2017 hi havia la possibilitat de demanar 2 bicicletes elèctriques. L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor vol destinar als serveis municipals aquesta nova forma de moure’s pel municipi.

Darrera actualització: 10.02.2018 | 09:04