Transports i mobilitat

Regidora responsable:

Transports

Sra. Raquel Salcedo

rsalcedo@vilamajor.cat

Horari de visita amb els tècnics o amb el regidor:

A hores concertades al 938450008

La mobilitat i el transport son un dels àmbits més importants per a tots els ciutadans en especial per aquells que viuen en poblacions sense servei de Tren com és el cas de Sant Pere, des de l’Ajuntament sent conscients d’aquest dèficit per als veïns i els seus desplaçaments s’està movent en diferents àmbits i franges d’edat, per una banda s’ha aconseguit mitjançant el Consell Comarcal i la pressió de diversos municipis que es tiri endavant amb la proposta de donar servei als joves que van a l’INS Vilamajor i que cursen el Batxillerat aquest any 2017-2018 es el primer en oferir aquest servei.

Per un altra banda ens hem adherit a l’AMTU organització que engloba les diferents necessitats dels municipis de les comarques de Catalunya que son diverses i disperses, però de vegades amb mancances comunes i semblants, totes aquelles novetats i millores que es poden adquirir amb aquest servei estaran disponibles a la nostra Web Municipal, com ara la T-Verda o la T-Jove que milloren els preus dels serveis de transport.

Ara estem treballant pel servei a demanda, esperem que ven aviat poden oferir aquest nou Servei com una millora per a tothom.

Notícies

  • 7 de març de 2019 Obres de Millora al Camp de Futbol Obres Camp de Futbol

    L’ajuntament inicia les obres d’arranjament del Camp de Futbol proper a l’escola Torre Roja per tal de poder-lo utilitzar també com a aparcament en horari escolar.

  • 25 de gener de 2019 L’ATM congela el preu de les tarifes del transport públic per al 2019 ATM

    L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha decidit congelar els preus de les tarifes del transport públic per al 2019. Així doncs, es mantindran les tarifes de l’any 2018.

  • 19 de gener de 2019 L'Ajuntament arranja l'aparcament de l'Institut Vilamajor Aparcament IEs

    L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor iniciarà les obres d’arranjament de l’aparcament de l’Institut Vilamajor durant la setmana del 23 de gener. Es preveu que les obres duraran, aproximadament, una setmana. En cas de pluja, les obres s'aplaçarien uns dies fins que el temps permeti fer-ho adequadament.

Darrera actualització: 10.02.2018 | 09:06