L'Ajuntament arranja l'aparcament de l'Institut Vilamajor

Dissabte, 19 de gener de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor iniciarà les obres d’arranjament de l’aparcament de l’Institut Vilamajor durant la setmana del 23 de gener. Es preveu que les obres duraran, aproximadament, una setmana. En cas de pluja, les obres s'aplaçarien uns dies fins que el temps permeti fer-ho adequadament.

Aquestes obres segueixen l’estudi de mobilitat de la zona realitzat per el Consell Comarcal del Vallès Oriental (vegeu imatge adjunta). Com podeu veure, hi haurà una zona central (en vermell) per als vianants protegida per tanques protectores de formigó. A la banda més propera a la riera, hi haurà un aparcament (marcat en verd) per a les visites i mestres (inclourà aparcament per a minusvàlids i també per a motos), que permetrà als pares deixar els fills amb seguretat. I, finalment, a l'altra banda (marcat amb gris) hi haurà una zona exclusiva per a l'aparcament per als autobusos escolars.

Mentre durin les obres, es demana als pares i mares que porten els seus fills a l'institut que facin cas de la senyalització excepcional. S'intentarà que les obres durin i afectin el mínim possible però, en tot cas, demanem disculpes per les molèsties que les obres puguin ocasionar. 

Ben aviat, l'institut podrà gaudir d'un aparcament més ordenat i segur que millorarà de forma significativa la mobilitat de tota la zona.

Darrera actualització: 19.01.2019 | 13:28

Imatges

IES VILAMAJOR