La festa del Tast de Bolets es consolida amb l’èxit de la seva onzena edició

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 00:00

El local municipal La Fàbrica es va omplir per tastar el fruit més buscat del massís del Montseny a la tardor: el bolet. L’onzena edició de Tast de Bolets que organitzava l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor el dissabte 26 de novembre de 2017.

Els visitants, per només 12 euros, van poder gaudir de tasts de bolets que oferien restaurants de la zona amb uns menús molt suculents: El restaurant de Can Noguera va presentar mongetes de Santa Pau amb rovellons, camagrocs i alls tendres i també rodó de vedella amb rovellons i trompetes de la mort. El restaurant de Can Pau servia jarret amb rossinyols de pi i també botifarra dolça amb compota i rovellons. La Fonda ens va fer llepar els dits amb llaminera rostida amb trompetes de la mort i el restaurant El Tiberi de Can Miret amb els seus canelons de bolets. També hi va participar l’Antic Casino amb arròs amb bolets i botifarra negra i bacallà amb salsa verda i bolets. I els postres, amb tartaletes de fuita i bolets i pastissos de nata, xocolata i bolets van a anar a càrrec del Forn Sant Pere. En total, hi van participar més d’un centenar llarg de persones.

 

L’Ajuntament valora molt positivament aquesta edició i preveu repetir-la en un futur.

Darrera actualització: 05.12.2017 | 12:38