Urbanisme i obra pública

Regidor responsable:

Bruguera

Sr. Joan Bruguera Gras

Correu electrònic: brugueragj@vilamajor.cat

Telèfon: 626 647 025

POUM Sant Pere de Vilamajor

El territori de Sant Pere de Vilamajor està regulat urbanísticament pel POUM 2011. Per consultar-lo, us podeu adreçar a les oficines de l'Ajuntament o accedir al Resgistre de planejament urbanístic de la Generalitat ( accés al Registre de planejament urbanístic de la Generalitat ).

Notícies

  • 19 de febrer de 2019 Comunicat sobre el procés de cessament de l’activitat de Pinsos Picart Picart SA

    En motiu de l’exhauriment dels terminis per al cessament de l’activitat de Pinsos Picart al centre de Sant Pere de Vilamajor, l’ajuntament en compliment del planejament urbanístic vigent i de la regulació de les activitats manté la determinació d’aconseguir el tancament definitiu de l’activitat de la fàbrica i el posterior enderrocament del complex. 

  • 19 de gener de 2019 L'Ajuntament arranja l'aparcament de l'Institut Vilamajor Aparcament IEs

    L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor iniciarà les obres d’arranjament de l’aparcament de l’Institut Vilamajor durant la setmana del 23 de gener. Es preveu que les obres duraran, aproximadament, una setmana. En cas de pluja, les obres s'aplaçarien uns dies fins que el temps permeti fer-ho adequadament.

  • 1 d'agost de 2018 Arranjament i pavimentació del camí de can Peu Alt Camí de can Peu Alt

    Amb l’arranjament i pavimentació del camí de Can Peu Alt es contribueix de forma decisiva en la millora de la connexió interna transversal entre el centre i els barris de llevant cap els pobles de Palautordera.

Darrera actualització: 10.02.2018 | 08:42