Oficina d'Informació Turística

Benvinguts i benvingudes a Vilamajor

El Centre d'Informació La Mongia de Vilamajor us acollim per orientar-vos per tal que trobeu la millor forma per descobrir el Montseny i Vilamajor així com els valors de respecte al nostre entorn, tot gaudint del ric patrimoni natural, arquitectònic, cultural, històric que ens envolta.

Ens trobem dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny on comprovareu que els i les habitants del massís combinem des de temps immemorial el fràgil equilibri de viure i desenvolupar-nos econòmicament en una muntanya de gran interès natural tot protegint-ne el seus fràgils recursos. Sigueu benvinguts i benvingudes a la Reserva de la Biosfera del Montseny!

Quan està obert? 

Està obert tots els dissabtes, diumenges i festius de 10h a 14h. Per fer visites de grups o escolars es poden concertar visites enviant un correu a mongia@vilamajor.cat

On es troba el centre d'informació? 

Està situat a la Mongia de Vilamajor (antiga casa del monjo), al centre històric del poble. Al carrer de l'església, número 3, davant mateix del campanar.

Si visites la Mongia, què hi trobaràs?

  • Punt d'informació del Montseny i de Vilamajor.  Segur que hi ha algun racó que encara no has visitat!
  • Sala d'exposicions. El centre disposa d'un espai per a exposicions de petit format. Et convidem a visitar-les.
  • Visites guiadesPodeu dirigir-vos al punt d'informació per sol·licitar una visita guiada. Servei gratuït.
  • Publicacions i mapes.  Hi podràs adquirir publicacions del Montseny, guies, i també publicacions locals de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. També hi trobaràs els Quaderns i la revista del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

Serveis oferts amb la col·laboració de: