Oficina d'Informació Turística

Centre d'Informació turística La Mongia de Vilamajor

On es troba? 

Està situat a la Mongia de Vilamajor (antiga casa del monjo), al centre històric del poble. Al carrer de l'esgléisa, davant mateix del campanar.

Quan està obert? 

Està obert tots els dissabtes, diumenges i festius de 10h a 14h. Per fer visites de grups o escolars es poden concertar visites al telèfon 938610418 o enviar un correu a mongia@vilamajor.cat

Si visites la Mongia, què hi trobaràs?

  • Punt d'informació del Montseny i de Vilamajor.  Hi trobaràs informació sobre el Parc Natural del Montseny (itineraris, visites guiades, punts d'interès, fauna i flora, agenda cultural del parc...), però també sobre Vilamajor i el seu entorn. Tant si vens de visita al poble com si hi vius tot l'any, el punt d'informació La Mongia t'ofereix recomanacions de visites a indrets meravellosos (fonts, rieres, rutes...), l'agenda dels aplecs i festes, informació sobre altres equipaments del massís... Segur que hi ha algun racó que encara no has visitat!
  • Publicacions i mapes.  Hi podràs adquirir publicacions del Montseny, mapes, pòsters de fauna i flora, guies, i també publicacions locals de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. També hi trobaràs els Quaderns i la revista del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor.
  • Punt de venda.  A més de productes municipals, com pins o bosses de brossa verda, aviat també hi trobaràs tota mena de productes relacionats amb el nostre territori, com bastons de caminaire, punts de llibre, records, samarretes...
  • Sala d'exposicions. El centre disposa d'un espai per a exposicions de petit format. Et convidem a visitar-les.
  • Visites guiades a l'església de Sant PerePodeu dirigir-vos al punt d'informació per sol·licitar una visita guiada a l'interior de l'església. Servei gratuït.
  • Visites guiades al centre històric i al món perdut de l'aigua.  Descobreix el castell de Vilamajor i què va passar amb el terratrèmol del segle XV, així com els recs, basses, rieres, fonts, molins i pous de Vilamajor. La data de les visites les trobaràs anunciat anticipadament als llocs habituals i a la pàgina web municipal.
  • Visites guiades als racons de la novel·la Confidències d'una reina. Descobreix per on vivien la dida Loreto, el batlle Roig, el cuiner Gran... La data de les visites les trobaràs anunciat anticipadament als llocs habituals i a la pàgina web municipal.

Serveis oferts amb la col·laboració de: