Taller coreogràfic de combat medieval

per ensenyar, en 6 sessions, la coreografia que realitzaran els alumnes assistents durant el VILAMAGORE MEDIEVAL de St. Pere de Vilamajor.

 

Requisits: A partir de 16 anys (entre 16 i 18 anys obligatori la presència/participació de pare/mare/tutor). No patir cap lesió que impedeixi aquesta activitat (malalties respiratòries, cardiovasculars o lesions severes d’articulacions o musculars). Haver realitzat prèviament cursos d’esgrima amb l’Isaac Morera, o bé, en el seu defecte, estar disposat/da a realitzar una formació breu i bàsica amb els components d’AcersTrempats, prèvia a l’inici del Taller. Assistència tots els dies del Taller (es permet màxim una absència) i participació durant el Vilamagore Medieval (4 i 5 de Novembre del 2017).

PREU: Gratuït. Data límit d’inscripció 29 de Juny.

 

DATES, HORARI i LLOC: 8, 9, 15, 16, 29 i 30 de Juliol. De 10h a 12h. El Taller coreogràfic es durà a terme a l’espai La Fàbrica de St. Pere de Vilamajor (mapa).

 

PROFESSOR: Isaac Morera (Actor i coreògraf d’esgrima teatral) – www.isaacmorera.com/esgrima-teatral/cursos/

 

INSCRIPCIONS: Directament a l’e-mail de l’associació AcersTrempatsespases.vilamagore@gmail.com . En l’e-mail, detallar el següent:

-Nom i cognoms.

– Telèfon mòbil amb vinculat a whatsapp.

– Adreça de correu electrònic.

– Data de naixement.

– Lateralitat (esquerrà/na o dretà/na)

– Confirmació de compromís (assistència a les dates del taller i compromís de participació durant el Vilamagore Medieval).

– Aclarir el requisit previ a la participació al taller (haver estat exalumne d’Esgrima d’Isaac Morera, o bé, requerir formació bàsica abans del taller amb AcersTrempats, per tant concertar amb ells dates prèvies a l’inici del Taller, per poder treballar aquestes bases bàsiques i fonamentals).

Quin cost té:

Cal ser voluntari del Vilamagore Medieval

Horari:  
Darrera actualització: 22.01.2018 | 17:23