El Departament d´Educació admet que l´escola Torre Roja estarà en obres pràcticament tot el curs escolar 2007-2008

Dissabte, 8 de setembre de 2007 a les 00:00

Durant aquest estiu s´han estat realitzant les obres d´ampliació de l´escola de primària Torre Roja. Els darrers dies les presses són continues per acabar-les i que es pugui començar el curs.  El Departament d´Educació de la Generalitat preveu cedir a la direcció de l´escola només una part del centre, la part vella, aquest dimecres 12 de setembre perquè pugui començar el curs escolar. No obstant, les obres continuaran durant tota la primavera del 2008.

 

Les obres afectaran el mínim possible la normalitat del centre, però evidentment serà un any en què caldrà una constant coordinació entre professorat, pares i l´empresa constructora. Al reduir-se l´espai destinat al pati, l´Ajuntament ha cercat llocs alternatius en terrenys privats cedits gratuïtament per veïns, per tal d´augmentar fins al final de les obres l´espai de pati escolar. De moment, es compta amb dos terrenys colindants amb l´escola i amb la zona esportiva privada de Can Derrocada.

 

Un altre punt conflictiu que aportarà la convivència entre les obres i l´activitat escolar serà la circulació de cotxes, autocars i camions i màquines d´obra. En aquest sentit, l´Ajuntament augmentarà els efectius de vigilància municipal a la zona de l´escola Torre Roja.

 

Tant la directora del CEIP Torre Roja, Maite Corts, com la tinent d´alcalde d´educació, Dolores López, es mostren optimistes davant del repte organitzatiu que serà aquest curs 2007-2008.

Darrera actualització: 01.12.2017 | 13:55

Imatges