Raquel Salcedo Ramos - ERC-AM

3a Tinenta d'alcalde
Regidora Educació, Sanitat, Transport, RRHH i Urbanisme.

Representant municipal a la Comissió de Delimitació de termes
Representant municipal a la Fundació Acció Baix Montseny
Representant municipal als Consells Escolars

Nascuda a Sant Feliu de Codines, també un poble petit amb un encant personal i que va marcar la meva estimació pels llocs amb natura i la proximitat del veí, per això vaig decidir venir a viure a Sant Pere ara fa gairebé dues dècades. Durant els últims quatre anys he treballat pel poble, he viscut com a veïna i he desenvolupat les regidories que primer em varen ser encomanades, Comunicació, Educació, Participació Ciutadana els primers dos anys i es van afegir, Transport i Sanitat els dos últims. La dedicació, la mirada i el desenvolupament cap a la millora constant de cadascuna de les àrees fa un repte encara més gros alhora de seguir amb el treball ja començat i seguir refermant totes aquelles petites i grans coses que ja funcionen, desenvolupar i millorar tot el que encara no hi és al lloc que li correspon, és la feina que tenim per endavant. Ser de Sant Pere i treballar de nou per ell és un honor i un gran repte.

"Dissenyar un bon futur, per un gran Poble, es comença en el present entenent les seves arrels i cercant el camí per ampliar-les i millorar-les".

Retribucions:

  • Dedicació: Parcial 75%
  • Retribució: 31.500 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals.
  • A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

Mantindrà l’alta en el Règim General de la Seguretat Social, assumint l’Ajuntament les quotes empresarials que corresponguin.

Les retribucions per dedicació exclusiva i parcial són incompatibles amb la recepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de que formin part.

Telèfon: 605 80 68 16
Telèfon: 938 450 008
Adreça electrònica: rsalcedo@vilamajor.cat
Horari:  
(cal demanar cita prèvia)
Darrera actualització: 16.12.2019 | 11:26

Imatges