Línia directa amb l'Alcaldessa

L'alcaldessa t'escolta

Pamela Isús Saurí. Nascuda a El Masnou el 1973, viu a Sant Pere des del 2002 i té tres fills. Sempre ha estat vinculada a Vilamajor perquè la seva família és d'aquí. És llicenciada en Turisme i s'ha dedicat a la gestió i administració d'empreses.

 

Per tal de millorar l’atenció al ciutadà, us animem a seguir adreçant-vos a l'ajuntament per  instància  sol·licitant una reunió  per a la resolució de dubtes i incidències que hi puguin haver.

Però, a més a més, si creieu convenient contactar directament amb mi, poso a disposició el meu correu electrònic  alcaldia@vilamajor.cat  o el meu telèfon ( 669 735 033 ) per fer-me arribar whatsapps o sms amb els comentaris, dubtes o incidències que tingueu.

Línia directa amb l'alcaldessa

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 28.08.2017 | 14:20
Darrera actualització: 28.08.2017 | 14:20