Línia directa amb l'alcaldessa

L'alcaldessa t'escolta

Em plau saludar-vos des d’aquest espai que posa l’Ajuntament en contacte amb la ciutadania a través de les noves tecnologies.

Vaig assumir el repte de l’alcaldia amb il·lusió i entusiasme. Il·lusió pel que significa ser al capdavant d’un projecte encaminat a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes de Sant Pere de Vilamajor. Entusiasme, perquè estava i estic disposada a liderar el procés de canvi del nostre poble.

Sant Pere de Vilamajor ha avançat i ho continuarà fent, amb nous projectes que canviaran la fesomia dels carrers. Ara tenim al nostre poble més equipaments a disposició de les entitats i ciutadans/es, un cos de seguretat més ampli, i uns serveis més adequats a la població actual. Continuarem en aquesta línia, però posarem per damunt de tot, l’èmfasi a desenvolupar iniciatives que incideixin directament en el benestar diari dels ciutadans i les ciutadanes.

Us convido a acompanyar-me per fer realitat aquest projecte de millora del poble i a fer servir aquesta web com a eina de comunicació i serveis.

Però, a més a més, si creieu convenient contactar directament amb mi, poso a disposició el meu correu electrònic  alcaldia@vilamajor.cat o el meu telèfon ( 669 735 033 ) per fer-me arribar whatsapps o sms amb els comentaris, dubtes o incidències que tingueu.

Pamela Isús Saurí
Alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor

Darrera actualització: 08.01.2020 | 11:40
Darrera actualització: 08.01.2020 | 11:40