La Rectoria de Vilamajor

Es troba al centre històric de Sant Pere de Vilamajor, a l'avinguda Quatre Camins, s/n.

Edifici

Situada a uns 50 metres de l'església, es tracta d'una masia rehabilitada el 1639 que, a finals del segle XVI, va passar a l'església com a herència d'un sacerdot de la família de Can Derrocada. Conta de planta baixa i dos pisos amb una teulada a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal. A l’interior i la part posterior de la masia hi ha una volta de pedra i una volta catalana, on s’ha ubicat la cuina, i des d´on hi sortien túnels d'escapatòria.

Centre d´Art Internacional

Actualment fa les funcions de centre d'art i en ella han fet estades nombrosos artistes d'arreu del món que volen treballar en un context sa i agradable.

Objectius

Dinamitzar la cultura i l´art en relació a l´entorn natural i social immediat a La Rectoria i projectar-ho en l´àmbit  comarcal i internacional. Promocionar la creativitat dins el món de l´art en totes les seves disciplines, integrant-les dins l´espai natural del Parc Natural del Montseny. Facilitar els projectes de gènere, d´immigració i de joves.

Activitats

Recolzament a artistes, facilitar el diàleg entre diferents especialitats artístiques, com ara poesia (lectures de poesia), música (sessions de jazz), grups de treball, trobades de motos o bicicletades (cultura-natura), noves tendències (grafistes-muralistes), literàries (revista), teatre (Vilamagore). Tallers de gravat, de ferro, de ceràmica i estudis de pintura. Sala d´exposicions on exposen artistes locals i internacionals i sales de debat. La Rectoria facilita beques als artistes, d´estades a l´estranger (Irlanda, frança, Bulgària...), d´estades en el mateix centre i dóna possibilitats per l´utilització dels tallers i dels espais exteriors.

Av. Quatre Camins, 1 - 08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon: 93 845 00 59
Adreça electrònica: centreartrectoria@gmail.com
Horari:  
De dimarts a divendres de 10h a 13h. L'agost és tancat.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.01.2018 | 12:08

Imatges