Servei Local d'Ocupació

El programa de Desenvolupament local i Consum és en vigor a partir de l'1 de gener de 2020 i prestarà serveis d'Ocupació, Emprenedoria i Empresa.

VILAMAJOR ACTIVA és el programa de Desenvolupament local i Consum que presta serveis d'Ocupació, d'Emprenedoria i Empresa, i d'Oficina d'Informació al Consumidor, per a les persones i empreses de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. Tots dos ajuntaments de Vilamajor, juntament amb l'Ajuntament de Cardedeu, han acordat un conveni de col·laboració en matèria de desenvolupament local per tot el mandat, pel qual el CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) prestarà serveis per a tota la ciutadania de Vilamajor. El servei s'inicià al gener de 2020 i els punts de servei són:

  • Sant Antoni de Vilamajor. Escoles Velles. Dilluns i dimecres de 9 a 14h. Ocupació i activitats formatives.
  • Cardedeu. CSETC. Emprenedoria, empresa i OMIC  i activitats formatives. Dilluns a divendres de 9:30 a 14 h. Dimarts i dijous de 16 a 19 h
  • Sant Pere de Vilamajor. Pi Novell. Activitats formatives.

VILAMAJOR ACTIVA forma part d'un acord estratègic de diversos municipis veins (Cardedeu, Sant Pere i Sant Antoni, la Roca del Vallès, Cànoves i Samalús i Vilalaba de Sasserra) que han posat en marxa iniciatives i projectes de foment de sectors productius estratègics al territori com l'Agroecologia, l'Economia Social i Solidària o la millora dels polígons industrials, entre d'altres.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona en edat de treballar.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 12:35