Avís de les afectacions viàries durant la Festa Medieval del Vilamagore dels dies 4 i 5 de novembre de 2017

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 00:00

El proper cap de setmana del 4 i 5 de novembre celebrarem la Festa Medieval del Vilamagore. Enguany podreu gaudir de nous espectacles i s’ha ampliat l’espai i l’horari de la festa. Això comporta una afectació en diversos carrers i places que us detallem a continuació.

 

ÀREA D’APARCAMENT EXTRAODINARI: Durant el cap de setmana s’habilitaran zones d’aparcament de vehicles entre el carrer Suí i l’avinguda de Sant Elies i entre l’avinguda Lluís Companys (carretera) i els carrers Sant Pere, Sant Antoni i Sant Guillem.

 

ÀREA D’APARCAMENT PROHIBIT I CIRCULACIÓ RESTRINGIDA: Els dissabte 4 de novembre, de 9h a 24h,  i el diumenge 5 de novembre, de 9h a 22h, estarà prohibit aparcar i circular per la zona vermella del mapa adjunt que inclou:

  • Afectació total: Avinguda de Sant Nonet, el carrer i la plaça dels Comtes de Barcelona, plaça de l’església i centre històric. També els espais dels camps de la Rectoria i els aparcaments dels camps de la Riera.
  • Afectació parcial: Carrer Nou (tram entre carretera i carrer Montseny). Carrer Comtes de Barcelona (tram entre C/Sant Pere fins la carretera). Avinguda dels Quatre Camins (tram des del camí de can Planes a l’avinguda de Sant Nonet). Carrer dels Lledoners (tram des de la carretera fins al carrer Montseny).

 

SORTIDES ALTERNATIVES:

  • Els veïns del sector de l’església i del sector dels Quatre Camins no podran travessar el centre històric i hauran de sortir pel camí de can Biel o el camí de can Romaní fins a la carretera de Sant Antoni a Cànoves.
  • Els veïns del sector del barri Ripoll no podran travessar el centre històric i hauran de sortir per camí de can Besa fins a l’Institut i, des d’allà, cap a l’avinguda de Sant Elies.
  • Els veïns dels aparcaments del carrer Comtes de Barcelona, 1-7, podran accedir pel carrer Sant Pere.
Darrera actualització: 01.12.2017 | 14:37

Imatges