Serveis municipals

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ofereix de forma professional serveis urbans, ja sigui de forma directa o concessionada en alguna empresa de servei públic, els servis bàsics urbans a la ciutadania. (Enllumenat públic, aigua potable, clavagueram, recollida de residus, mobles i restes de brossa verda, neteja de vies urbanes, etc.).

Si observeu alguna incidència en el servei, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament, i intentarem de resoldre-la el més ràpid possible.

Notícies

  • 19 de juny de 2019 900 878 452 - Nou número de telèfon gratuït per a la recollida a domicili de la brossa verda vegetal porta a porta

    Des de l'Ajuntament s'ha rebut queixes amb el número de recollida de la brossa verda a domicili, atès que no s'hi podia trucar des d'algunes companyies telefòniques. Per solucionar el problema amb les línies, l'Ajuntament ha instat a l'empresa conscessionària a disposar d'un nou número que funcioni i ja està solucuionat. El nou número és el 900 878 452. Tant la trucada com el servei és gratuït. Disculpeu les molesties.

  • 1 de març de 2019 Avís de recollida a domicili de les restes vegetals

    L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, a través de l’empresa concessionària Innova Coptalia, ofereix el servei de recollida a domicili de les restes vegetals.A partir del 1 de març de 2019 hi ha novetats al servei:

  • 5 de febrer de 2019 L’Alcaldessa signa el nou contracte per al servei de recollida de residus municipals Signatura contracte

    El passat dia 31 de gener de 2019, l’alcaldessa Pamela Isus va signar el contracte amb l’empresa INNOVIA COPTALIA guanyadora de la licitació del servei de recollida de residus municipals. El nou servei amb l’empresa adjudicatària ja s’ha iniciat des del 1 de febrer d’enguany. La concessió és per un període de 4 anys i té un cost anual de 331.051 euros.

Darrera actualització: 10.02.2018 | 09:04