Benestar Social

Regidora responsable:

Benestar social

Sra. Dolores López

dlopez@vilamajor.cat

Horari de visita amb els tècnics o regidor:

A hores concertades al 938450008

Benestar social

Un dels objectius principals de l'Ajuntamentr és tractar de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i ajudar a les persones i a les famílies en les seves problemàtiques socials: protecció i promoció de la família, la infància, la vellesa, les persones amb disminució i les persones amb problemes de toxicomanies, així com l’ajut a situacions d’emergència social i marginació.

Beques escolars 2018-2019

Reunió informativa a l’escola Torre Roja el proper dilluns 21 de maig a les 15:15 h

 • Els ajuts escolars que es podran sol·licitar són:
  • Per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental: Ajut de menjador.
  • Per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor: Ajut de menjador, ajut de llibres i material, ajut de transport escolar i ajut de logopèdia. 
 • Data d’inici per presentar les sol·licituds serà aproximadament el 21 de maig de 2018 (pendent confirmació definitiva) i la data màxima de  presentació és el 8 de juny de 2018 .
 • Per qualsevol dubte podeu concertar cita amb l’Educador Social (Albert), trucant (93 845 39 44) o dirigint-vos als Serveis Socials.

Notícies

 • 2 d'abril de 2019 L'HABITATGE : EL DEBATEM PER VIURE'L

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha organitzat dues jornades de debat per tractar el tema de les ocupacions i dels drets de l'habitatge de la ciutadania: L'habitatge: El Debatem per viure'l . Aquests debats tenen per objectiu proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits.

 • 22 de març de 2019 La regidora de Benestar i l'Assistent Social assisteixen a la presentació de la Guia Comarcal per fer front las maltractaments de les persones grans presentació

  La regidora de Benestar Social, Dolores López, i l'Assistent Social de Sant Pere de Vilamajor van assisitir el passat dimecres 20 de març de 2019 a la trobada celebrada al  Casal Cívic  de Llinars del Vallès on es va presentar de la nova  Guia Comarcal  per fer front als maltractaments de les persones grans.

 • 6 de març de 2019 8 DE MARÇ DE 2019, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 8M

  “Municipis feministes”:  El 8 de març de 2019 es compleix just un any de l’esclat sense precedents de les mobilitzacions feministes de seguiment multitudinari. Els carrers dels nostres pobles i ciutats van ser l’escenari d’aquesta revolució protagonitzada per dones amb tota la seva diversitat: dones grans, joves, migrades, lesbianes, transsexuals... i aquest 8 de març ho tornarem a fer.

Darrera actualització: 21.05.2018 | 11:45