Política municipal

Politica

L'Ajuntament és l'Administració Pública més propera al ciutadà. A l'agenda política d'aquest web podràs trobar els actes més rellavants de la gestió municipal. El Plenari de l'ajuntament es reuneix a porta oberta en sessió ordinària el darrer dijous de cada dos mesos. Les eleccions municipals se celebren cada quatre anys per escollir els onze regidors que representaran els ciutadans de Sant Pere de Vilamajor i que elegiran qui ocupa l'alcaldia del municipi.

Notícies

  • 17 de març de 2019 Celebració del Consell d'alcaldes/ses del Vallès Oriental a Bigues i Riells Consell d'alcaldes i alcaldes Vallès Oriental

    Dimecres 13 de març l'alcaldessa Pamela Isús va assistir al Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells, teatre que es va inaugurar el passat 17 de gener. La sessió es va iniciar amb la benvinguda del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Sr. David Ricart, i de l’alcalde de Bigues i Riells, Sr. Joan Galiano.

  • 1 de febrer de 2019 Dissolució de l'Entitat Urbanística de les Pungoles Dissolució Pungoles

    El 31 de gener de 2019, l’Alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús, va assistir a una reunió conjunta a l’Ajuntament de Sant Antoni on les dues representants dels ens locals i el representant de l'Entitat Urbanística de les Pungoles van signar l'acta de lliurament dels béns de l'extinta i liquidada EUC Les Pungoles.

  • 28 de gener de 2019 L’alcaldessa, Pamela Isus, es reuneix amb el delegat del Govern Juli Fernández Delegat i pamela

    El passat dia 23 de gener l’alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor va rebre la visita del Delegat del Govern, Juli Fernández.

Darrera actualització: 10.10.2017 | 09:02