Sant Pere de Vilamajor dedica l'espai d'equipaments de l'Ajuntament a l'1 d'octubre de 2017

Dilluns, 1 d'octubre de 2018 a les 01:00

Un any després de la jornada del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017, Sant Pere de Vilamajor va celebrar el primer aniversari dedicant-hi l'espai on es va celebrar entre l'Ajuntament, la Fàbrica i el Pi Novell.

L'alcaldessa Pamela Isús va inaugurar la placa que recordava que aquest espai fou l'escenari del 1 d'octubre a Sant Pere de Vilamajor davant dels nombrosos veïns que es van congregar davant La Fàbrica.

L'acte es va traslladar dins de la Fàbrica que fou el centre electoral i van tornar a aparèixer les 3 urnes i es va inaugurar una vitrina per desar una de les urnes de forma permanent amb tots els vots que els veïns van dipositar l'1 d'octubre. També es va poder veure un emotiu vídeo amb imatges de la jornada i es va acabar amb un pica-pica mentre els veïns recordaven com va trascórrer la jornada del referèndum.

Un dia emotiu

A Sant Pere de Vilamajor s'ha fet un homenatge amb diferents suports, placa commemorativa, vídeo amb la col·laboració de tots els veïns de Sant Pere de Vilamajor. Donaven el seu testimoni un any després amb un nus a l'estomac en recodar un dia intens. 

Per acabar l'acte amb molta emoció, l'alcaldessa Pamela Isús i el regidor Joan Garcia (que l'1 d'octubre feia els seus 50 anys) feien un agraïment emotiu i de tot cor pel recolzament d'un sol poble, per donar fi a un gran projecte comú, poder fer les votacions de l'1 d'octubre de 2017. 

Ho vàrem fer i aquí ens trobem per recordar-ho l'any següent.

Gràcies a tothom.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 12:04

Imatges