Andrea Pèrez, Mònica Castellà i Víctor Pèrez de Sant Pere de Vilamajor competeixen als Jocs Mundials de Joventut de trial a Polònia.

Dimecres, 21 d'agost de 2019 a les 00:00

Andrea Pèrez, Mònica Castellà i Víctor Pèrez de Sant Pere competeixen als Jocs Mundials de Joventut de trial celebrats a Wadowice, Polònia.

Del 9 al 11 d’agost es van celebrar a Polònia els Jocs mundials de la Joventut de trial (WYG)
Mònica Castellà a les semifinals de la categoria Girls (12-15 anys) aconseguia la 11ena posició, quedant-se a les portes de participar a la final.
El pilot Víctor Pèrez de la categoria Minime (13-14 anys) aconseguia el 6è lloc a la final, desprès de fer una gran cursa.

I Andrea Pèrez, la més jove del grup, competint a la categoria Youth Girl (9-11 anys) desprès de fer les dues últimes voltes espectaculars, assolia la tercera posició i es penjava així la medalla de bronze. Moltes felicitats campiona!

Víctor i Mònica felicitats per les grans curses que vau fer i tot el vostre esforç!

 

En aquesta competició també hi havia pilots dels pobles veïns, en categoria Cadet (15-16 anys) el pilot de Sant Antoni de Vilamajor , Martí Yélamos. En categoria Benjamí (11-12 anys) el pilot de Dosrius, Max Ballesté i Armand Moreno de la Garriga a la categoria Poussin (9-10 anys)

Felicitats a tots per la dedicació i esforç.

Darrera actualització: 21.08.2019 | 12:51

Imatges

campionat trial podi