Recollida gratuïta de voluminosos i mobles vells a domicili

 

 

Els residus voluminosos (trastos) es recolliran setmanalment cada dimarts de forma gratuïta. Es podrà recollir un màxim d’1m3.

Com accedir al servei?

 1. Truca al telèfon 938 708 753 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 i les tardes de dilluns a dijous de 15:00 a 18:00h i donar les següents dades: 
  • NOM
  • TELÈFON
  • DIRECCIÓ 
  • MIDES DE CADA OBJECTE

També es pot contactar mitjançant correu electrònic enviant un mail a recollides@savosa.cat, donant les mateixes dades i, a ser possible, afegint fotografies dels objectes.

 1. Treu els objectes a fora del domicili la nit prèvia al dia acordat, és a dir, el dilluns a la nit. El dimarts a partir de les 6 del matí es recolliran. 

Si els mobles tenen vidres i/o miralls cal protegir-los amb cartrons o alguna tela per tal que no es trenquin i els operaris no es tallin.

Recorda que no es pot deixar res addicional al que es va comunicar en el seu moment.

A TENIR EN COMPTE

 1. Fins que no tinguis cita confirmada, no treguis els voluminosos fora de casa: hi ha moments d’alta demanda i no podem garantir que la recollida es faci amb la rapidesa esperada.
 1. Als disseminats no es fa recollida de voluminosos. En el cas de residir a Les Pungoles, cal trucar a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor per a què es gestioni des del seu servei de recollida.
 1. Recorda que si visites la deixalleria pots obtenir fins a un 15% de descompte a la taxa de brossa. No oblidis fer-te la tarjeta de la deixalleria abans d’anar-hi.
 1. Abans de desfer-te dels objectes, si consideres que poden tenir una segona vida, ofereix-los a altres persones o col·lectius

Algunes idees de col.lectius que poden estar interessats en els teus mobles són:

 

 • Grups de Facebook “No lo tiro, lo regalo”
Darrera actualització: 12.04.2024 | 13:26

Imatges