WhatsApp Municipal

Whatsapp Ajuntament 618 518 410

El Whatsapp de Sant Pere de Vilamajor és un canal unidireccional de difusió d'informació d'interès per als usuaris: avisos sobre inici d'obres, talls de carrers, avaries en el subministrament de serveis públics, recordatori de dates assenyales (pagament de tributs, actes que s'organitzen al poble...). Aquest número no respon trucades. En cap cas, aquest número de Whatsapp no pot considerar-se ni utilitzar-se com un dels canals de contacte amb l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, ja que hi ha altres Canals habilitats a tal efecte. (Telf. 93 845 00 08 / ajuntament@vilamajor.cat ) o la línia directa amb l'alcaldessa. Per emergències podeu trucar a la Guàrdia Municipal al 605913434. 

Com donar-se d'alta o baixa del servei

  • Has de guardar-te el contacte 618 518 410 amb el nom Whatsapp Ajuntament a la teva agenda i enviar-hi un missatge whatsapp amb la paraula ALTA. A partir d'aquest moment ja rebreu les comunicacions. 
  • Si us voleu donar de baixa, heu d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament us donarem de baixa del Servei.

Les normes de funcionament són les següents

  • És un servei unidireccional. Els usuaris no han de trucar ni xatejar amb aquest número, només és per rebre missatges.
  • El servei es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l'Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d'aquest canal.
  • Els missatges els envia l'Ajuntament mitjançant la funcionalitat de les llistes de difusió de l'aplicació. Això vol dir que ningú podrà veure o obtenir el vostre telèfon.
  • D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
  • Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, mitjançant un correu electrònic signat electrònicament, presencialment l'Oficina d'Atenció al Ciutadà al C/ Nou, 26 de Sant Pere de Vilamajor o en qualsevol dels llocs establerts en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Subscriure's al servei suposa l'acceptació de totes aquestes normes.

Darrera actualització: 15.01.2024 | 12:13
Darrera actualització: 15.01.2024 | 12:13