Comunicat del Govern Municipal: Alerta per l’augment de contagis del COVID-19

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:05

Des del Departament de Salut ens arriben unes dades preocupants. Al Baix Montseny tenim un índex de contagis de 5,3 mentre que la mitja de Vallès Oriental és de 3.2.

Des del Govern de Sant Pere de Vilamajor volem fer una crida a la prudència i la consciència col·lectiva per a mantenir les mesures de seguretat dictades des del Govern per evitar que aquesta temporada d’estiu hi hagi un contagi superior. Ja que si aquesta seguretat no es compleix haurem de tornar a fases anteriors amb el conseqüent retorn al confinament i a les restriccions de mobilitat en els desplaçaments.

Des de l’Ajuntament serem estrictes en les recomanacions i obligacions que ens dictin les autoritats sanitàries, és per això que no farem Revetlla de Sant Joan, ni Festa Major, ni obrirem locals al públic, ni la piscina municipal. Sabem que son decisions que no agraden i ens limiten a les nostres activitats habituals però en la mesura del possible evitarem un rebrot a Sant Pere de Vilamajor.

La recomanació principal de Sanitat és evitar les AGLOMERACIONS de persones.

Això es pot evitar amb les mesures individuals i col·lectives, aquest estiu serà un estiu diferent, hem d’aprendre a respectar i a pensar pel bé comú.

No oblidem la mascareta, la distància interpersonal i el rentat de mans i desinfecció amb gel hidroalcohòlic. 

 

Govern de Sant Pere de Vilamajor

Darrera actualització: 23.06.2020 | 14:18