Comunicat informatiu residència de joves migrats

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor informa que el departament de Família i Benestar Social de la Generalitat de Catalunya ha llogat una masia al municipi per instal·lar una residència de Joves Migrats Sols.

Aquests Joves actualment estan residint a Canet i els traslladaran a Sant Pere durant el proper mes de març, venen acompanyats de l’associació EDUVIC, Cooperativa d’Iniciativa Social. El projecte d’ EDUVIC és la inserció laboral d’aquests Joves a la comarca. Aquests Joves ja s’estan formant per a assolir aquest objectiu, https://eduvic.coop/es/aprendre-implicar-se-i-treballar-una-aposta-per-la-professionalitzacio-dels-joves-migrats-sols/

Eduvic ha demanat tenir una reunió amb entitats i empreses del municipi per tal d’explicar la seva tasca i la necessitat de trobar un lloc de treball per a ells amb un contracte de pràctiques no laboral.

Adjuntem un enllaç d’un cas d’un Jove Migrat Sol on explica la iniciativa del poble on ell va arribar que oferia als ciutadans la possibilitat de tutelar un d’aquests Joves, https://www.lasexta.com/noticias/sociedad/proyecto-izeba-la-iniciativa-que-dio-a-medoune-un-hogar-cuando-llego-solo-a-espana-estoy-feliz_201912085ded05190cf2460ec8a3ae6b.html

Volem fer una crida com a poble solidari a totes aquelles persones disposades a col·laborar i ajudar a aquests Joves en la seva integració en el nostre municipi. Des de l’Ajuntament es donarà tot el suport en la integració a les activitats municipals.

 

És per a nosaltres molt important que aquelles persones que estiguin interessades a conèixer el projecte i poder ajudar a aquests Joves assisteixin a la sessió informativa que tindrà lloc el proper dimarts 11 de Febrer a les 19 hores a la Fàbrica.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 12:08