Els alcaldes i l'alcaldessa del Baix Montseny demanen aturar els desnonaments mentre no hi hagi una alternativa habitacional

Dimarts, 29 d'octubre de 2019 a les 00:00

Els alcaldes de Cardedeu, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Pere de Vilamajor i Riells i Viabrea han enviat una carta conjunta als bancs reclamant que s'aturin els desnonaments previstos fins que hi hagi una alternativa habitacional per a les famílies afectades sigui a través de lloguers socials o a través del concurs de l'administració. A més, reclamen una comunicació directe i àgil amb l'entitat per poder negociar.

Ahir la PAH Baix Montseny va ocupar les oficines del BBVA a Sant Celoni reclamant l'aturada de 20 desnonaments previstos els propers mesos a diversos pobles del Baix Montseny, 13 dels quals a Sant Celoni. A mitjan octubre, l'Ajuntament de Sant Celoni ja va aconseguir aturar el desnonament de 8 d'aquests 13 casos  i es va negociar una moratòria de 6 mesos. S'està pendent que aquesta setmana Divarian respongui a la petició d´aturar el llançament d´uns altres 3 habitatges anunciat pel 5 de novembre i la valoració de proposar un lloguer social. Els altres dos habitatges corresponen a un pis buit i a un altre que encara no té data anunciada.

Darrera actualització: 29.10.2019 | 14:04