Iniciada la "fase d'inscripció" als pressupostos participatius

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 00:00

Ja s'ha iniciat la fase on els veïns i veïnes es poden registrar a la plataforma de participació i consultar les bases i les diferents fases del procés. A partir del 18 de març i fins el 18 d'abril es podran inscriure les propostes d'inversions per un import màxim de 40.000 euros.

Entra a: https://decidim-santperedevilamajor.diba.cat

Primer de tot, registra’t:

Per a participar activament necessitareu registrar-vos en aquest portal i, posteriorment, verificar que esteu empadronats al municipi.

Com em registro? Un cop dins de la plataforma, clica al botó “Registra’t” i posa el teu nom (recomanem complet), e-mail i contrassenya. Recomanem clicar l’opció de rebre el butlletí per estar informat/da. Recorda l’usuari i la contrassenya perquè la necessitaràs per tornar a entrar. Rebràs un correu de confirmació i hauràs de clicar l’enllaç. I ja està!

Com verifico si estic empadronat? Entra a la pestanya “El meu compte” (a dalt a la dreta de la pantalla). Clica a “Autoritzacions” i se’t demanarà el DNI i la data de naixement. La plataforma consultarà el padró municipal i, si tot és correcte, el teu usuari ja estarà validat i podràs votar a la fase de votacions.

Com puc participar? Una vegada registrat/da, consulta les fases del procés per saber com es desenvoluparà i en quins espais i de quines formes pots participar-hi.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 14:16