La directora de l’escola Torre Roja, Maite Corts, rep la Insígnia de Bronze de Vilamajor el dia de la seva jubilació. (1978-2020)

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 17:00

Ahir la comunitat educativa de l’escola Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor, va celebrar un comiat memorable per la jubilació de la seva directora, Maite Corts.

L’Ajuntament volia ser-hi i donar tot el suport a una professional que ha dedicat 42 anys de la seva vida a l’ensenyament i tal com ens va comentar “quan un s’estima la seva feina mai es va a treballar, tots els dies son un regal”, així mateix el regal que ens ha deixat al poble, és haver consolidat una escola que va començar amb una classe unitària de 25 nens fins arribar a l’actual de 450, fet que resumia, “sense escola no hi ha poble i sense poble no hi ha escola”.

L’Alcaldessa Pamela Isus va dir unes paraules sobre la seva etapa quan els seus fills anaven al Torre Roja i ella mateixa pertanyia a l’AMPA, a on recollien els diners, buscant subvencions i altres mitjans per dotar de megafonia al recinte.

L’Ajuntament li va voler fer entrega de la insígnia de Bronze i la clau de Sant Pere, en reconeixement de tota una vida dedicada a l’ensenyament.

Li desitgem el millor en la seva nova etapa amb els seus fills, nets i company, a on segurament hi haurà nous projectes però recordant que al darrera ha deixat tot un llegat de generacions amb: debats, olimpíades i records perdurables.

Gràcies Maite,

Raquel Salcedo-Regidora d’Educació

Darrera actualització: 18.11.2020 | 13:59

Imatges