La Mongia realitzarà un cicle especial de visites guiades durant el Vilamagore Medieval

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:01

El Centre d’Informació La Mongia de Sant Pere de Vilamajor us ofereix visites guiades gratuïtes cada cap de setmana, de 10 a 14h. A més a més, us presentem una programació especial en motiu de la festa medieval del Vilamagore.

No cal inscripció prèvia.

CONFIDÈNCIES D’UNA REINA - Divendres 1 de novembre, a les 19h (nocturna i teatralitzada) Durada: 120 minuts
Visita teatralitzada i nocturna pels racons de la novel·la. Ens faran de guia l’autora Teresa Sagrera i l’Higini Herrero. També hi participen una quinzena d’actors representant els principals personatges: el comte Ramon Berenguer, la reina Peronella, la dida Loreto, el Batlle Perer Roig, el cuiner Grau... Recorregut pels voltants del poble i el centre històric. Lloc de sortida: La Mongia. 

LA CATEDRAL DEL VALLÈS - Dissabte 2 i diumenge 3 de novembre, a les 11h, 12h, 13h, 16h, 17h i a les 18h Durada: 30 minuts
Com era la Força? Com va afectar el terratrèmol de 1448? Com es va construir la nova església i perquè es va conèixer com la Catedral del Vallès. Com es va restaurar? Ens farà de guia l’Higini Herrero. Recorregut pels voltants de l’església parroquial i la Torre Roja. Lloc de sortida: La Mongia.

Quin cost té:
Gratuït

Darrera actualització: 08.10.2019 | 08:05

Imatges

visites