L'exposició "Montseny: 40 anys d'educació ambiental" es podrà visitar a la Mongia fins el 13 de desembre de 2020

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

Exposició itinerant «40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)», comissariada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental i realitzada conjuntament per les diputacions de Barcelona i Girona, i el Parc Zoològic de Barcelona.

L'exposició presenta cinc mòduls organitzats temàticament al voltant de tres elements:

  1. El Montseny com a Escola de natura: Can Lleonart i l'inici de l'educació ambiental a Catalunya, programes educatius, la tradició de l'excursionisme i les bones pràctiques
  2. El Montseny com a Espai viu: el patrimoni natural (diversitat faunística, flora, paisatgística, geològica) i la recerca científica, el Montseny com a espai habitat, les activitats tradicionals, el compromís amb la sostenibilitat
  3. El Montseny com a Patrimoni mil·lenari: el patrimoni construït, el patrimoni cultural immaterial, el Montseny com a inspiració d'artistes.

"40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)" es completa amb l'exposició d'elements relacionats amb els continguts i un vídeo amb sis veus del territori que expliquen la seva activitat al Montseny des d'àmbits diferents: educació ambiental, interpretació, ramaderia, sector forestal, recerca científica i arts escèniques (circ).

Visita-la:

Ja es pot visitar gratuïtament durant els dissabtes i diumenges de 10 a 14h al Centre d'Informació La Mongia de Vilamajor -c/Església, 3- de Sant Pere de Vilamajor fins el 13 de desembre de 2020. Aforament limitat de persones. Cal portar mascareta. 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 14:11

Imatges