Martí Boada presentarà el divendres 13 de juliol a les 20h a la Rectoria el 10è Quadern de Vilamajor, obra de l'expert onomàstic Enric Garcia-Pey

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 00:00

El proper divendres 13 de juliol, a les 20h, es farà la presentació del llibre Quadern de Vilamajor, núm. 10, Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor a la sala Orila de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor (Avinguda dels Quatre Camins, 1).

El llibre és un inventari onomàstic que recull la toponímia (noms de lloc) i antroponímia (noms de persona) del municipi de Sant Pere de Vilamajor. Per tal de redactar aquesta obra, l’autor, Enric Garcia-Pey, ha recorregut tots i cadascun dels indrets del municipi fent entrevistes i estudiant documentació d’arxius públics i privats. Els noms van ordenats alfabèticament seguint la tipologia d'un diccionari. 

Donarà la benvinguda a l'acte l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús. La presentació del llibre anirà a càrrec del doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada. Tot seguit, l'autor del llibre, el granollerí expert en onomàstica Enric Garcia-Pey, ens donarà una visió general del seu nou llibre Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor, que serà el número 10 de la col·lecció Quaderns de Vilamajor del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

En acabar, se servirà un aperitiu.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 09:48

Imatges

Boada Q10