Resposta a la demanda de revisió de la tarifa assignada a Sant Pere de Vilamajor de transport públic

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

Davant les diverses peticions d’algunes veïnes i veïns del municipi, es va sol·licitar des d’Alcaldia de l’Ajuntament al Director de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya que es revises la tarifa assignada a Sant Pere de Vilamajor. Avui hem rebut resposta.

Davant les diverses peticions d’algunes veïnes i veïns del municipi, el passat 30 de Gener es va sol·licitar des d’Alcaldia de l’Ajuntament al Director de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya que es revises la tarifa assignada a Sant Pere de Vilamajor, ja que tenim una zona més que Sant Antoni de Vilamajor tot i la proximitat dels municipis i que Sant Pere és final de carretera. Això suposaria un gran estalvi econòmic per als usuaris del transport públic català.

Avui hem rebut un correu amb la resposta que adjuntem:

Benvolguda alcaldessa,
Us comunico que vam traslladar la vostra petició per tal que Sant Pere de Vilamajor passés a formar part de la mateixa zona tarifària de transport que Sant Antoni de Vilamajor als Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de Barcelona.
En aquest sentit, des dels Serveis Territorials esmentats ens han informat que en breu, amb la implantació de la T-Mobilitat, es preveu que entri en funcionament un nou sistema tarifari, basat en el quilometratge i l’ús del transport públic, però que fins aquell moment no hi haurà cap moviment tarifari.
Us recordo que des de la Delegació estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment complementari.

Atentament,
Generalitat de Catalunya
Delegació Territorial del Govern a Barcelona

 

Així doncs haurem de seguir amb la zona tarifaria assignada i esperar que s’implanti en breu, tal com prometen, la T-Mobilitat. Aquest sistema serà més just per als usuaris habituals del transport públic.

 

Darrera actualització: 16.07.2019 | 12:10